BKV-Spelaren


Det är dags för BKV-spelaren igen!

Förra året tog vi i Basketkorgens Vänner initiativet till det vi kallade för BKV-spelaren. Syftet med initiativet var helt enkelt att förstärka Jämtland Basket spelartrupp. Ju större föreningens ekonomi blir desto lättare blir det att kunna ha en högkvalitativ ledar- och spelartrupp. Innan vi tog beslutet om insamlingen diskuterade vi andra aktiviteter, men konstaterade att ”vi mår bäst - när vi vinner matcher” så beslutet blev enkelt. En kraftsamling på att förstärka spelarbudgeten! Gensvaret på initiativet var stort.

84 personer satsade tillsammans 234.000 kr, som gick oavkortat till Jämtland Baskets spelarbudget. Nu gör vi om detta igen; ni som var med förra året - var med nu också! Ni som inte var med ifjol - var med nu!

Förra säsongen blev Adam Rönnqvist BKV-spelaren. Som ni alla vet så är han en god representant för oss. Blir det han igen eller blir det någon annan. Ni som är med får också vara med och lämna synpunkter på vem det ska bli; någon i dagens spelartrupp, spelat här tidigare, från någon annan svensk eller utländsk klubb.

Ambitionen inför denna säsong är att samla in 250 tkr. Det faktum att Adam förra året valde att börja hos oss och vi denna säsong gav Södertälje stora problem i semifinalserien är kvitton på att andra klubbar och spelare ser vad som sker inom den jämtländska basketen.

Precis som förra året har Jämtland Basket lovat att som motprestation får givaren 1 Before-biljett (mat vid Before Basket och matchbiljett, vid valfritt tillfälle) för varje 1 tkr som ges.

Du kan bidra med det belopp du själv vill. Man behöver inte vara medlem i BKV för att lämna ett bidrag.

Listan till höger fylls på allt efter hand som ni anmäler er.

0 4 7 0 0 0

Så här många kronor har kommit in till BKV-spelaren

Vilka är med

Erik Westin 12000 kr

Håkan Flodin 10000 kr

Kjell Gisterå 10000 kr

Sören Westin 10000 kr

Larsove Lundeteg 3000 kr

Birgitta Svanberg 1000 kr

Eva Axstål 1000 kr

#HEJAJÄMTLAND