Arenan

Arenan

Vi har väntat länge på den nya arenan. Till säsongstarten i höst kliver vi nu in i en nybyggd Sporthall med allt vad det innebär. Vi känner att vi nu på allvar har förutsättningar för att kunna tävla mot de allra bästa. Vi ser förstås ett starkt samband mellan de intäktsmöjligheter som uppstår och sportsliga framgångar.

Den nya miljön sammanfaller också med en annan viktig framgångsfaktor nämligen vårt talangprogram. Programmet innefattade under den gångna säsongen hela 8 ungdomslandslagsspelare som steg för steg är redo för matchning i Basketligan. Tillsammans med Östersund Basket och de övriga ungdomsförereningarna i distriktet har vi nu en optimal infrastruktur för talangutveckling.

Vår dröm är att kunna fylla Sporthallen med företagare, idrottsintresserade, barnfamiljer, barn och ungdomar och där arenan blir en naturlig mötesplats med spännande och underhållande events. Vi vill att Ni alla skall vara stolta över Östersund och stadens basketlag samtidigt som det medför affärsnytta för er. Här följer en presentation över de samarbetsmöjligheter som erbjuds i den nya arenan med den senaste exponeringstekniken, loger för kundevents och restaurangmiljö för trevliga personalaktiviteter mm. Nu lyfter vi!

Upplev stämningen i arenan

#HEJAJÄMTLAND